Megszületett....

2011.10.24. 21:07 - Senti71

 Megszületett végre Georgina Luca)))  Apás szülés volt. 12.30-ra értem fel a  kórházba. 12.50 körül kijött szólni a  szülésznő (Ritus), hogy menjek be és  öltözzek át mert szülünk))) Hát ez azért  még enyhe túlzás volt, mert még  vajúdtunk... Sajnáltam Zsókát és  idegesitett, hogy nem tudok segiteni  neki, hogy könnyebb legyen, de azután  15.10-kor a doki miután megvizsgálta,  közölte, hogy 10 percen belül baba  lesz...15.20-kor megszületett Gina))) 

 A terhesség alatt amikor beszélgettünk az apás szülésről kicsit tartottam tőle, de igy utólag...semmi nem ér fel azzal az érzéssel amikor egy szülő látja kibújni a gyermekét és ez csak nekünk apáknak adatott meg, hiszen az anya a fájásokkal és a tolással van elfoglalva és egyébként sem látna oda...feledhetetlen élmény amikor először felsír az pici élet...amikor először tarthatja a kezében az ember azt az apróságot...soha nem fogom elfelejteni a mai napot))))

Szeretlek titeket))))

A bejegyzés trackback címe:

https://picurom.blog.hu/api/trackback/id/tr943327304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása